Onze merken

DCM Organische meststof

DCM Organische meststoffen

DCM – De Ceuster Meststoffen N.V. is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van hoogkwalitatieve bodemverbeteraars, Organische en organisch-minerale meststoffen en bestrijding van plantenziekten met respect voor de natuur.
Met dit professionele gamma aan meststoffen en bodemverbeteraars kunnen wij vooral de professionele tuinaanlegger / tuinman alsook de particuliere tuinman helpen bij het aanleggen en onderhouden van een gazon, siertuin, moestuin, …

DCM producten


MAKITA

Makita is een Japans merk en heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van machines en tuinmachines  voor de professionele gebruiker. Van grasmaaier, bladblazer tot boormachine en cirkelzaag Makita heeft het allemaal.
De solide basis voor het makitagereedschap zijn elektrische motoren zowel op accu als op netstroom. Zo wil Makita op korte termijn de productie van Benzine motoren stoppen en volledig inzetten op accu toestellen ook voor grotere tuinmachines.

Zo hebben ze in 2020 het nieuwe XGT platform opgericht.  Een 40 volt max systeem voor hoog kwalitatief accugereedschap. XGT is een uitbreiding op het huidige LXT platform (18V)

Ontdek op onze webshop alle Makita machines.

Makita XGT 40V

Makita machines


Polet Quality Tools

Polet is uw partner voor professioneel (tuin)gereedschap en hobbytools. Al meer dan 100 jaar geleden smeedde polet de eerste spadebladen.
Polet is een volledig Belgische onderneming met kwaliteit van internationale standaarden.

Bij polet kan je terecht om jouw tuingereedschap zoals schoppen en spades, alsook bladharken uit te breiden. Ontworpen voor een lange levensduur en een zo groot mogelijk gebruiksgemak. Kwalitatieve houten stelen of de professionele glasvezelstelen.

Ook voor waterkoppeling en gazonsproeiers kan je hiervoor bij ons terecht.

Polet Tuingereedschap

Product toegevoegd aan uw winkelwagen: